ADRICHEM TOERNOOI (6): En als toegift nog wat spontane wedstrijdbeelden

13 augustus 2011 678x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ADRICHEM TOERNOOI (6): En als toegift nog wat spontane wedstrijdbeelden

De website van DFC wordt niet alleen binnen maar ook buiten de club goed gelezen. Dat leidt vaak tot positieve verrassingen, aldus eindredacteur Fred van Dongen die net is hersteld van twee zware hartoperaties in drie maanden.

De eindredacteur ontving na het Van Adrichem DFC Toernooi dik twintig uitstekende foto´s uit de diverse toernooi-wedstrijden van Hans Klous, die weer voetballinks heeft met toernooi-deelnemer RCD.
 
Zijn beelden plaatsen we uiteraard graag – vanzelfsprekend onder grote dankzegging. Voor de liefhebbers van binnen en buiten DFC derhalve bijgaand nog 18 boeiende foto´s van zowel de wedstrijden van donderdagavond (EBOH – Oranje Wit en DFC – RCD) als die van de finaledag (DFC – Oranje Wit en EBOH – RCD).
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com