ADRICHEM TOERNOOI (5): Dordts karakter geslaagde zet*Ook veel goals

13 augustus 2011 742x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ADRICHEM TOERNOOI (5): Dordts karakter geslaagde zet*Ook veel goals

Hoewel het regenachtige weer beide toernooidagen niet bijster meewerkte, mag DFC terugblikken op een geslaagde rentree van z´n Augustus-toernooi. De finale mocht er ook zijn. Een eindstrijd tussen de beste Dordtse clubs in het zaterdagvoetbal, DFC en Oranje Wit.

Bovendien bleek het een geslaagde zet om louter Dordtse zusterverenigingen uit te nodigen. RCD en EBOH (zo) complementeerden het sterke deelnemersveld. Het naar hoofdsponsor Van Adrichem genoemde evenement kreeg zo een extra competitief stadskarakter en trok zodoende veel lokale pers.
 
*Het toernooi leverde ook relatief veel doelpunten op: 19 stuks totaal – een respectabel gemiddelde van 4,75 per wedstrijd. Gastheer en winnaar DFC was het productiefst met 7 goals gevolgd door EBOH dat 5 keer de roos trof en als derde eindigde. De producties van Oranje Wit (tweede in de eindstand) en RCD (vierde) kwamen uiteindelijk uit op resp. 4 en 3.
 
**Toernooi-teksten: Fred van Dongen

**Bijgaand enkele finale-foto´s gemaakt door Michel Sterrenberg (Dordt Centraal en VoetbalJournaal)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com