ADRICHEM TOERNOOI (4): Zanger, taart, barbecue en een lekker flesje…

13 augustus 2011 3678x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ADRICHEM TOERNOOI (4): Zanger, taart, barbecue en een lekker flesje…

De eindstrijd van het Van Adrichem Toernooi kreeg zaterdag extra cachet in de vorm van twee toegevoegde feestelijke elementen. In de eerste plaats was dat het optreden van zanger Urvin Risakotta en verder de barbecue voor spelers en genodigden in DFC´s sportzaal.

Eerder waren kaderleden, bestuurders en officials in DFC´s bestuurskamer getrakteerd op een heuse Toernooi-taart, aangesneden en uitgedeeld door onder andere hoofdsponsor Danny van Adrichem himself.
 
Vanzelfsprekend had de toernooi-leiding ook alert gedacht aan de scheidsrechters zonder wier aanwezigheid een evenement niet kan worden gehouden. De arbiters van dienst van deze zaterdag (Bert van Rooden en Ad van Drunen) kregen onder meer ´een lekker flesje´, zoals de met scheidsrechterszaken belaste toernooi-commissaris Cees van der Sluis het noemde.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com