ADRICHEM TOERNOOI (3): Hoofdsponsor reikte prijzen uit

13 augustus 2011 1816x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ADRICHEM TOERNOOI (3): Hoofdsponsor reikte prijzen uit

Hoofdsponsor Danny van Adrichem toonde zich een verheugd man. Donderdagavond al bij de halve-finales voelde hij zich senang tijdens het naar zijn bedrijf (schoonmaak en catering) genoemde evenement waarmee DFC een lange traditie herstelde.

DFC liet zijn sponsor niet in de steek getuige de fraaie toernooiwinst ten koste van stadgenoot en rivaal Oranje Wit. Een bijzonder moment was het derhalve toen Danny van Adrichem de grote wisselbeker in de drukke kantine mocht overhandigen aan DFC´s aanvoerder Clifton Sewpersad. 
 
Eerder had Danny de ´blijvende´ bekers uitgereikt aan de captains van DFC, Oranje Wit, EBOH en RCD. Die kregen ieder ook nog een envelop met de nodige consumptiebonnen om met de eigen mannen de toernooi-deelname te vieren.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com