ADRICHEM TOERNOOI (2b): Aanpassing blijkt gouden greep

13 augustus 2011 1330x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ADRICHEM TOERNOOI (2b): Aanpassing blijkt gouden greep
*Vervolg wedstrijdverslag finale – DFC reageerde met enige wisselingen om weer druk te zetten op Oranje Wit en zo de gestage opmars van de gasten te ontregelen. Die tactische aanpassing bleek een gouden zet. Een kwartier voor tijd stootte invaller Franklin Wielingen vanaf de rechterkant iedereen achter zich latend in één ruk op naar de zestien van Oranje Wit om die gave actie al even schitterend af te ronden met een onhoudbaar diagonaal schot: 2-1.
 
De fraaie goal bezorgde DFC zoveel extra zelfvertrouwen dat de ploeg zich bijna soeverein naar de toernooizege speelde. De triomf kreeg in de slotminuut nog extra glans. Aron de Keijzer tikte toen moeiteloos de 3-1 binnen nadat Clifton Sewpersad en Franklin Wielingen met enkele handige bewegingen gezamenlijk de Oranje Wit-defensie hadden opengebroken.
 
DFC: Michael Bekkers, Clifton Sewpersad, Patrick Bijl, Marco van Woerkom, Nick Stam (80m Chris Cijntje), Bas Verhoeven (46m Erik Vos), Wesley Loos (80m Merijn van Groesen), Hamza Zourakhti, Appie Güler (65m Franklin Wielingen), Marvin Hooplot, Aron de Keijzer.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com