ADRICHEM TOERNOOI (2a): Fraaie goal Franklin Wielingen geeft DFC vleugels

13 augustus 2011 1328x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ADRICHEM TOERNOOI (2a): Fraaie goal Franklin Wielingen geeft DFC vleugels

Met de eindstrijd tussen tweedeklasser DFC en eersteklasser  Oranje Wit kende het toernooi een droomfinale. Van krachtsverschil was nauwelijks sprake. Voor rust domineerde DFC licht.  Met een door de keeper goed gestopte kopbal van Hamza  Zourakhti  en een schot van Marvin Hooplot dat net naast het Oranje Wit-doel verdween, liet DFC al in de beginfase zijn ambities gelden.

Oranje Wit presenteerde zich voor rust slechts één keer dreigend. Een vlammend schot van de beweeglijke balkunstenaar Omar Zenzen werd door DFC-doelman Michael Bekkers op voorbeeldige wijze tot hoekschop verwerkt.
DFC kreeg vlak voor rust de beloning van zijn offensieve intenties.  Hamza bracht zijn spits Marvin Hooplot met een splijtende dieptepass in stelling. Marvin klaarde de klus met gevoel (1-0). Aron de Keijzer kwam dicht in de buurt van de 2-0 maar zag zijn inzet naast verdwijnen.
 
In het tweede bedrijf bracht vooral aanvaller Omar Zenzen DFC in verlegenheid door regelmatig van flank te wisselen. Door zijn activiteiten kreeg Oranje Wit meer greep op het duel  en bracht het DFC voor het eerst in problemen. Al snel resulteerde dat in de gelijkmaker. Die kwam op naam van Sven Akkerman na voorbereidend werk van Zenzen (1-1). Het scheelde kort daarop weinig of Oranje Wit had een voorsprong genomen. Een prima vrije trap op de rand zestien van Arto Dielhof verdween via de muur over de DFC-veste.
 
*Vervolg wedstrijdverslag zie  Adrichem Toernooi 2b: Aanpassing blijkt gouden greep
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com