ADRICHEM TOERNOOI (1): Droomfinale gaat zaterdag tussen DFC en Oranje Wit

11 augustus 2011 466x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ADRICHEM TOERNOOI (1): Droomfinale gaat zaterdag tussen DFC en Oranje Wit

De finale van het Van Adrichem Toernooi DFC gaat zaterdagmiddag tussen DFC en Oranje Wit, de hoogst spelende Dordtse clubs in het zaterdagvoetbal.

In de halve finales rekende DFC donderdagavond af met buurman RCD (4-0). Op het andere veld bleef Oranje Wit ruim de baas over het zondagteam van EBOH (3-0).
 
De eindstrijd tussen eersteklasser Oranje Wit en tweedeklasser DFC begint zaterdag om twee uur. Plaats van handeling is het hoofdveld van DFC, dat zoals bekend het naar z´n hoofdsponsor genoemde toernooi organiseert. De kleine finale tussen EBOH (tweede klas zondag) en RCD (derde klas zondag) begint eveneens om twee uur op DFC´s tweede veld.
 
Met de eindstrijd tussen DFC en Oranje Wit kent het toernooi een droomfinale. De stadgenoot promoveerde ruim een jaar geleden naar de eerste klasse zaterdag en presteerde daar na de winterstop zo goed, dat de na-competitie werd gehaald en promotie naar de hoofdklasse slecht op een haar na werd gemist. Oranje Wit heeft opnieuw een goed team dat dit seizoen mee wil doen om de prijzen.
 
Het programma luidt a.s. zaterdag (alle duels vinden plaats bij DFC):
*14.00 uur Finale tussen DFC en Oranje Wit, de winnaars van donderdagavond. Scheidsrechter is Bert van Rooden.
*Eveneens om 14.00 uur begint de kleine finale tussen EBOH (zo) en RCD, de verliezers van donderdag. Dit duel wordt geleid door scheidrechter Ad van Drunen.
**Bij alle duels geldt dat bij gelijke stand er na afloop 5 Shootouts door 5 verschillende spelers worden genomen. Vanuit de middencirkel moet door de speler binnen 25 seconden gescoord worden.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com