ADRICHEM TOERNOOI (1): DFC wint droomfinale van Oranje Wit (3-1)

13 augustus 2011 795x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ADRICHEM TOERNOOI (1): DFC wint droomfinale van Oranje Wit (3-1)

Het  Van Adrichem Toernooi van DFC is zaterdagmiddag gewonnen door gastheer DFC. De formatie van trainer Paul Koster klopte in de finale stadgenoot Oranje Wit, dat als gevestigde eersteklasser als favoriet aan het duel begon, met 3-1. Bij rust leidde DFC, dat vorig seizoen in de grauwe middenmoot van de tweede klas eindigde, al knap met 1-0.

De eindstrijd tussen de hoogst spelende Dordtse clubs in het zaterdagvoetbal leverde een vinnig duel op in een redelijk hoog tempo. Beide teams wilden zich van begin af aan als toernooikampioen laten kronen. Het was voor het eerst in vele jaren dat het komende dinsdag z´n 128ste verjaardag vierende DFC het eigen augustus-toernooi won.
In de strijd om de derde en vierde plaats moest DFC´s buurman RCD zijn meerdere erkennen in het een klas hoger spelende EBOH (zo). De roodzwarten zegevierden met 5-3 na een 2-1 voorsprong bij rust.
 
De karakteristieken van de finaledag:
*DFC – Oranje Wit 3-1 (1-0) – 43m Marvin Hooplot 1-0, 49m Sven Akkerman 1-1, 75m Franklin Wielingen 2-1, 89m Aron de Keijzer 3-1. Scheidsrechter: Bert van Rooden.
*EBOH (zo) – RCD 5-3 (2-1) – Doelpuntenmakers EBOH: Jordany Martinez, Danny Monster, Sendrew Cristino en Jeffrey Monster (2x). Goals RCD: Mitch Bos (2x) en Danny Spits. Scheidsrechter:  Ad van Drunen.
 
**Uitslagen halve finales (donderdag gespeeld): DFC – RCD 4-0 en Oranje Wit – EBOH 3-0.
 
**Eindstand Van Adrichem Toernooi 2011: 1 DFC, 2 Oranje Wit, 3 EBOH, 4 RCD.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com