DFC-selectie vandaag begonnen aan voorbereiding nieuwe seizoen

7 juli 2011 1018x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-selectie vandaag begonnen aan voorbereiding nieuwe seizoen

De selectie van DFC is vandaag met een trainingsdag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De speciale bijeenkomst vond plaats op het eigen complex.

De hoofdmacht trainde op het kunstgrasveld onder leiding van hoofdtrainer Paul Koster.  Het Tweede hield onder aanvoering van trainer Robert Mohan de eerste training op het echte gras van het B-veld. Na afloop was er een gezamenlijke lunch in het clubgebouw, waar co-voorzitter Henk Nieboer inspirerende woorden sprak voor het nieuwe seizoen.
 
De trainingen worden later in de maand augustus afgewisseld met diverse oefenwedstrijden:
*Zaterdag 6 augustus: DFC 1 – ASWH-combinatie;
*Donderdag 11 augustus: eerste ronde van het DFC Van Adrichem Toernooi met DFC – RCD en Oranje Wit – EBOH.
*Zaterdag 13 augustus: Finales Van Adrichem Toernooi met de winnaar/verliezer DFC- RCD tegen de winnaar / verliezer Oranje Wit – EBOH.
*Dinsdag 16 augustus: DFC – De Zwerver.
 
*Op zaterdag 20 begint DFC aan de poulefase van de strijd om de KNVB-districtsbeker. DFC speelt in groep 27 met als tegenstander Groen Wit (zaterdag 20 augustus uit in Breda), Groot Ammers (dinsdag 23 augustus thuis in Dordrecht) en Good Luck (Raamsdonksveer – zaterdag 27 augustus thuis in Dordrecht.)
*Zaterdag 3 september begint DFC aan de nieuwe competitie in de tweede klasse F met een thuiswedstrijd tegen promovendus GDC uit Eethen. Het Tweede opent die dag de competitie eveneens met een thuiswedstrijd. Tegenstander is Heerjansdam 4.
 
*Voor de aanvangstijdstippen van de diverse oefen-, beker en competitie-wedstrijden zie de link Programma. Daar staan ook de speeldata van de oefen- en bekerwedstrijden van DFC 2 en de andere DFC-teams.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com