DFC 1 in bekerpoule tegen De Drie G´s: Good Luck, Groen Wit en Groot Ammers

1 juli 2011 2227x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 in bekerpoule tegen De Drie G´s: Good Luck, Groen Wit en Groot Ammers

DFC 1 is in het toernooi om de districtsbeker van de KNVB Zuid I ingedeeld in poule 27. Tegenstanders zijn de derdeklassers Good Luck (Raamsdonksveer), Groen Wit (Breda) en Groot Ammers.

Groen Wit speelt in de zondagcompetitie – Good Luck en Groot Ammers komen evenals tweedeklasser DFC uit in de zaterdag. Er wordt zoals gebruikelijk een halve competitie ´gedraaid´. De speeldata zijn zaterdag 20, dinsdag 23 en zaterdag 27 augustus. Het speelschema volgt later, aldus de KNVB. De poulewinnaar kwalificeert zich voor het hoofdtoernooi dat volgens het knock-out-systeem wordt afgewerkt.

Vorig jaar won DFC de groepsfase ten koste van Dubbeldam, EBOH en SVW. De formatie van trainer Paul Koster sneuvelde uiteindelijk in de eerste knockout-ronde buitengewoon eervol tegen de sterke hoofdklasser ASWH (zie foto´s).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com