Wieldrecht – DFC 0 – 7

10 mei 2011 758x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wieldrecht – DFC 0 – 7

DFC speelde dinsdagavond tegen Wieldrecht een wedstrijd in het kader van het "Kampioensschap van Dordrecht" In Sterrenburg bleek DFC veel sterker en scoorde er in de eerste 20 minuten lustig op los. 0 – 1 Kenneth Klaverweijde; 0 – 2 Marvin Hooplot; 0 – 3 Kenneth Klaverweijde; 0 – 4 Aaron Perez Maria; DFC kreeg vervolgens nog diverse kansen, maar de doelman van Wieldrecht verrichtte enekele knappe reddingen. Na  rust werden enkele nieuwe spelers ingebracht en toen DFC een terechte strafschop kreeg, kwam doelman Rudolf Peute naar voren om tegen zijn oude club het vonnis te voltrekken (0 – 5). Uiteindelijk liep DFC via Franklin Wielingen en Wesley Loos uit naar 0 – 7, hetgeen ook de einduitslag was.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com