Promotiebijeenkomst arbitrage 11 mei

3 mei 2011 652x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Promotiebijeenkomst arbitrage 11 mei

De KNVB organiseert wekelijks 32.500 wedstrijden, waarbij scheidsrechters niet gemist kunnen worden.

Om deelname aan arbitragecursussen te stimuleren organiseert de KNVB ZUID I o.l.v. betaald voetbal scheidsrechter Serdar Gözübüyük een bijeenkomst op woensdag 11 mei om 20.00 uur bij GSC (Stadspolders). Serdar wil trachten leden van vereningingen enthousiast te maken voor het fluiten zowel bij junioren als bij senioren.

Het belooft een interessante avond te worden waarbij gebruik gemaakt wordt van moderne audio-visuele middelen. Ouders, leiders, seniorleden e.a. kunnen zich tot uiterlijk maandag 9 mei aanmelden bij : charlotte.trappel@knvb.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com