OMC winnaar DFC 40+ toernooi

28 mei 2011 1612x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor OMC winnaar DFC 40+ toernooi

Voor de 4e achtereenvolgende keer organiseerde  DFC het 40+ veteranentoernooi. Steeds blijkt weer dat de "oudjes" het voetballen nog niet verleerd hebben. Het tempo ligt op het veld misschien wat lager (aan de bar wat hoger!!), maar aan technische hoogstandjes geen gebrek. Het toernooi werd gewonnen door OMC. In een spannende finale werd de winnaar van vorig jaar SSW met 1 – 0 verslagen. De arbitrale leiding was uitstekend verzorgd en in de kantine was het nog lang heel gezellig. Een gouden dag voor de club!!  Met dank aan de vele medewerkers die zich op deze dag op voortreffelijke wijze voor de club hebben ingezet.

De Eindstand: 1) OMC; 2) SSW; 3) Emma; 4) RCD; 5) DFC; 6) EBOH; 7) GSC en 8) Amstelwijck.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com