JEUGD: Emplina MC1 – DFC MC1: 1-3

9 mei 2011 961x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Emplina MC1 – DFC MC1: 1-3

Dit was de 1 na laatste wedstrijd om de kampioenschap van DFC MC1.

Zelfs de tegenstanders(Wilhelma MC1) waartegen we op 14 mei 2011 moeten spelen om de 1ste en 2de plaats waren komen kijken wat ze te wachten stond, en hoe DFC MC1 speelde. Maar DFC trok niet geheel de goocheldoos open, waardoor de laatste wedstrijd met vuurwerk zal eindigen. We hebben nog wat in petto.

Het was een pittige wedstrijd waar DFC veel kansen kreeg, maar ook de tegenstanders kregen een paar kansen.

De 3 doelpunten waren echt droom doelpunten die je niet vaak zal zien. 2 doelpunten werden schuin vanuit de zijkant keihard de doel ingejaagd, terwijl de laatste keihard de kruizing in werd geschoten.  De tegendoelpunt werd in een onoplettende moment benut, wat niet nodig was geweest.

DFC MC1 heeft de afgelopen seizoen laten zien voor de 1ste plaats te gaan, wat resulteerde in 0 verloren wedstrijden.

De koploper die 1 puntverschil heeft met DFC MC1 heeft, heeft maar 1 wedstrijd verloren, en dat was tegen ons, DFC MC1 die thuis werd gespeeld in Dordrecht.

Wij hopen van harte dat we de kampioenschap op 14 mei 2011 naar Dordrecht mee kunnen nemen, waar het een dubbele feest zal zijn, want DFC MB1 was al kampioen, met nog 1 wedstrijd te gaan. Gefeliciteerd.

We gaan nu een spannende week tegemoet. Allemaal duimen voor de meiden van DFC MC1 want de kampioenschap hoort aan hun toe, en dat hebben ze erg verdient.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com