DFC verliest onverdiend van EBOH

3 mei 2011 716x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC verliest onverdiend van EBOH

Na de nederlaag ( met 4-3) tegen SSW verloor DFC ook dinsdagavond ook z´n tweede wedstrijd om het Kampioenschap van Dordrecht. EBOH-zo won met 0-1.

DFC trad met een bijna voltallige selectie aan tegen EBOH (zo) dat ook tweede klas speelt en nog promotiekansen heeft, maar toch met het eerste elftal binnen de lijnen verscheen. DFC bood goed partij maar gaf na een onnodige gele kaart (10 minuten straf) een twijfelachtige penalty weg, die door Danny Monster feilloos benut werd (0-1). Na rust was DFC sterker en creëerde diverse kansen, die helaas niet werden benut, waardoor EBOH uiteindelijk aan het langste eind trok.

Het toernooi om het Kampioenschap van Dordrecht wordt georganiseerd door OMC in samenwerking met weekblad DordtNu.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com