DFC familiedag zondag 29 mei prima afsluiting

29 mei 2011 701x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC familiedag zondag 29 mei prima afsluiting

Op de laatste zondag in mei vond de traditionele DFC-familiedag plaats en begon om 12.00 uur.  Van 12.00 tot 13.30 uur was het veld gereserveerd voor de kabouters, F- en E pupillen. Van 13.30 tot 15.00 uur D-pillen, de C-junioren en de meisjes elftallen. Van 15.00 – 16.30 uur de B-junioren en senioren. Op ons complex vonden ook nog andere aktiviteiten plaats zoals : Spinning en Zumba in de sportzaal. Voor clinics en demonstratie trainingen kon op de dag zelf worden ingeschreven. Vanaf 1400 uur Jeu de Boules (per koppel).Voor de jongste jeugd en allerkleinsten was er weer een luchtkussen aanwezigl  Voor het smullen was er weer een Barbeque geregeld Vanaf 14.30 uur voor de Kabouters, F- en E pupillen. Vanaf 15.30 uur is de BBQ voor de D, C en de meisjes.  De weergoden verleenden opnieuw hun medewerking.     Op de foto s wat sfeerbeelden van opnieuw een geslaagde dag.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com