DFC D/E toernooi bijzonder geslaagd

22 mei 2011 1094x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D/E toernooi bijzonder geslaagd

Het door de jeugd van DFC georganiseerde toernooi voor D- en E pupillen was bijzonder geslaagd. De initiatiefnemers Ben Hollaar en Adrie de Weerdt verdienen terecht een compliment voor hun inspanningen en de wijze waarop de dag is verlopen. Ook de overige vrijwilligers en de scheidsrechters mogen niet onvermeld blijven. Bij de E1 pupillen namen de spelers van Z-O United de beker mee naar Amsterdam en eindigde DFC E-1 als derde. Bij de E2 pupillen eindigde Z-O United opnieuw als eerste, met DFC E-2 als goede tweede. In de poule van de D pupillen legde RCD beslag op de eerste plaats en eindigde DFC D-1 als derde. Bij de meisjes D1 was het de ploeg van leider Cees Rombout, die de sterkste bleek in de poule en vol trots de beker in ontvangst mocht nemen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com