DFC 7 – 7 donderdag slotavond met Br. Ster Belgrado als winnaar

26 mei 2011 1386x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 7 – 7 donderdag slotavond met Br. Ster Belgrado als winnaar

Donderdagavond was de slotavond van het 7 – 7 toernooi en ondanks de wat mindere weersomstandigheden, leden sfeer, stemming en animo er niet onder. Uiteindelijk wist in de winnaarspoule Br. Ster Belgrado met strafschoppen Het Tweede te verslaan en mochten zij de beker in ontvangst nemen. In de Verliezerpoule wonnen De Capitano s (ook na strafschoppen) van De 5e Colonne.  De eindstandenwaren als volgt : WINNAARSPOULE : 1) Br. Ster Belgrado; 2) Het Tweede; 3) Het Bierde; 4) Young Superstarz; 5) Kansloos United en 6) De Kanaries. VERLIEZERSPOULE : 1) De Capitano s; 2) De 5e Colonne; 3 Krone Altometer; 4) Academica; 5) De Veteranen en 6) De Cees. Het 7 – 7 toernooi, inmiddels een traditie, was opnieuw geslaagd mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers, scheidrechters en ingehuurd barpersoneel van FC Dordrecht. Allen hartelijk dank en ook volgend jaar rekenen wij weer op uw medewerking. foto s van de winnaars.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com