DFC-4 Kampioen en wat een feest

8 mei 2011 845x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-4 Kampioen en wat een feest

Namens het bestuur wil ik alle spelers van DFC-4 feliciteren met het behaalde kampioensschap. De leiders Johan Mol, Ronald van Pelt en "Opa van Pelt" kunnen trots zijn op hun jongens. Mark Noorlander legde, waar nodig, de spons op de zere plek. Wessel en Mario mag ik zeker niet vergeten.  Jullie zijn echt een team!! Iedere donderdagavond door weer en wind werd er getraind. Na de training werd er ook altijd even nagepraat en nagedronken. De sfeer in deze ploeg onderling is een voorbeeld voor velen. Jullie verdienen dit kampioensschap. Een wedstrijd winnen was niet genoeg, de derde helft was net zo belangrijk. Vaste scheidsrechter Fred Rackwitz leeft ook met deze jongens mee, getuige zijn aanwezigheid en belangstelling in Kinderdijk. Champagne, vuurwerk en bier gaven de titel extra glans en…. zaterdag doen we het nog eens dunnetjes over!!!  Proficiat, Ger Husen – voorzitter  (foto s Hans Jongeneel)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com