DFC-4 glansrijk kampioen.

7 mei 2011 765x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-4 glansrijk kampioen.

DFC-4 moest in Kinderdijk aantreden tegen de  (nog) enige concurrent De Zwerver-4.  Dfc-4 was er van begin af aan op gebrand om het kampioensschap deze middag binnen te halen. Op een belangrijk moment zag Maarten kans om nog voor rust de vierlingen op een 1 – 0 voorsprong te zetten. Na rust zetten de Kinderdijkers alles op alles om de wedstrijd te doen kantelen, maar tevergeefs. DFC bleef goed counteren en uit een onmogelijke positie zag Maurice kans om de bal feilloos in het doel te schieten (zijn mooiste doelpunt ooit!!). Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter barstte het feest goed los, waarbij champagne en vuurwerk niet ontbraken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com