DFC-2 wint uit bij Dubbeldam-2

6 mei 2011 760x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-2 wint uit bij Dubbeldam-2

Op een slecht bespeelbaar veld speelde DFC-2 haar laatste uitwedstrijd bij Dubbeldam. DFC was met name in de counter veel gevaarlijker. Vooral Franklin was een plaag voor de Dubbeldamse verdediging. Saduk zette de rood-witte formatie op 1-0 en Kusay maakte het verschil (2 – 0) na een fraaie aanval. Op het middenveld speelden Sigmund Sewpersad en Marcel van Nes een belangrijke rol. Na rust liet DFC de winst toch nog bijna ontglippen. Na een 3 – 0 voorsprong werd het zelfs 3 – 2, maar gelukkig werd toch nog een 4e doelpunt gemaakt. Volgende week speelt DFC-2 de laatste thuiswedstrijd tegen Wieldrecht-3 om 12.00 uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com