DFC-1 verliest ook laatste wedstrijd.

14 mei 2011 724x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-1 verliest ook laatste wedstrijd.

DFC heeft het seizoen niet met een overwinning kunnen afsluiten. Hoewel er voor DFC niets meer op het spel stond, kwam het goede voetbal dat DFC kan spelen opnieuw niet uit de verf. De ploeg creërde maar weinig kansen en Bas zag zelfs kans om een strafschop naast te schieten.  Zwaluwe, dat nog een theoretisch kans had, had meer inzet en wist vóór rust zelfs te scoren.  Toen ook Zwaluwe na rust een strafschop kreeg, was het opeens 0 – 2.  Kort daarop een publiekswissel voor doelman Rudolf Peute, die het hele seizoen als een geweldige en betrouwbare stand-in fungeerde. De bloemen waren terecht. Na een korte onderbreking lukte het Aaron met een mooi schot om de achterstand te verkleinen, maar meer zat er vanmiddag niet in. Ook Kenneth en Aaron werden in de bloemen gezet. Zij gaan DFC na dit seizoen verlaten. In deze afdeling is VVC 68 uiteindelijk kampioen geworden en gaan de periodekampioenen Pelikaan, Dinteloord en Arnemuiden naar de na-competitie.  AZVV en Oostkapelle degraderen, terwijl Zwaluwe en De Noormannen via na-competitie moeten trachten in de 2e klas te blijven.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com