Veel sterker DFC wint verdiend in Lage Zwaluwe

25 april 2011 988x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veel sterker DFC wint verdiend in Lage Zwaluwe

DFC had tegen Zwaluwe aan één punt genoeg om zich definitief in veilige haven te spelen.

Van begin af aan nam DFC het initiatief en drukte de tegenstander vast op eigen helft en na een aantal gemiste kansen was het Appie Gúler, die met een fraaie lob DFC op voorsprong zette. Zwaluwe beet fel van zich af en toen Tom van der Veeke met 2x geel (dus rood) het veld moest verlaten, kreeg de rood-witte aanval steeds meer vrijheid. Dit resulteerde in een aantal vrije kansen, maar helaas geen doelpunten.

Na rust zag Zwaluwe echter kans om vanaf de aftrap tegen te scoren en moest DFC opnieuw ten aanval. De vele fraai opgezetten aanvallen werden echter niet afgerond. Tot een kwartier vóór tijd de bal diep naar Aaron Perez Maria gespeeld, die vanaf de achterlijn fraai voortrok en Erik Vos fraai afrondde.

Daarna had DFC zeker nog een aantal doelpunten kunnen (moeten) maken, maar de 2 – 1 overwinning was voldoende en werd met blijdschap begroet. Na afloop in de bestuurskamer een vaker gehoord geluid :"Jullie hebben de beste ploeg van de afdeling". Kenneth Klaverweijde en Marvin Langevoort kregen nog een gele kaart.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com