Vanavond maandag 18 april Sponsorloop DFC*Opbrengst naar jeugdkas

3 april 2011 568x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vanavond maandag 18 april Sponsorloop DFC*Opbrengst naar jeugdkas

Update – Vanavond maandag 18 april wordt op het DFC-complex een Sponsorloop gehouden voor alle jeugdspelers van DFC. Dat is precies een week later dan aanvankelijk was gepland.

Twee van de initiatiefnemers – Adrie de Weerdt en Ben Hollaar – lichten toe: ,, We willen door middel van deze sponsorloop zoveel mogelijk geld ophalen voor de vereniging. De opbrengst wordt onder meer gebruikt om nieuwe activiteiten te kunnen uitvoeren en om eventueel nieuw oefenmateriaal aan te schaffen.´´
                                              
De sponsorloop vindt plaats op de trainingsavond van maandag 18 april vanaf 18.30 uur op de voetbalvelden van ons eigen complex. Er wordt deze avond niet getraind.
,,Hoe werkt het? De deelnemers zullen op 18 april gedurende 15 minuten rondjes rennen om het hoofdveld. Ze proberen zoveel mogelijk rondjes te lopen. Ieder rondje wordt geturfd. De F-, E- en D-spelers lopen om een half veld. Van tevoren probeer je zoveel mogelijk mensen te vinden die jou, willen sponsoren. Deze sponsors kunnen een bedrag per rondje sponsoren, maar zij kunnen er ook voor kiezen om een vast bedrag toe te zeggen. ´´
 
De deelnemers krijgen daartoe een speciaal formulier. ,,Op het bijgevoegde formulier vul je de naam van je sponsor en het toegezegde bedrag in. Dat formulier lever je in bij je trainer, leider of iemand van de organisatie. Na de sponsorloop worden het aantal behaalde rondjes ingevuld op je formulier en krijg je dat terug. Daarna ga je het toegezegde geld ophalen bij je sponsors. Graag ontvangen wij het opgehaalde sponsorgeld uiterlijk op 27 april.´´
 
De initiatiefnemers: ,,Wanneer we al het geld hebben ontvangen zullen we het totaalbedrag bekend maken. Ook zijn we benieuwd welke deelnemer het hoogste bedrag zal ophalen! Deze jeugdspeler ontvangt een leuk cadeautje van DFC. Er is sowieso voor iedere deelnemer een leuke verassing aan het eind van de sponsorloop. Dus doe extra goed je best! We verwachten dat onze enthousiaste jeugdspelers allemaal mee zullen doen en hopen veel ingevulde formulieren terug te zien. Heel blij zijn we dat de D-meiden al hebben meegedeeld mee te lopen. We willen de deelnemers vragen om op maandagavond 18 april om 18.00 uur aanwezig te zijn op het sportveld.´´
                                              
Adrie de Weerdt en Ben Hollaar tot slot: ,,Vanaf 18.30 uur zal er per leeftijdsgroep elk kwartier een loop plaatsvinden. We hopen dat jullie elkaar komen aanmoedigen en dat we ook veel ouders, opa\\\’s en oma\\\’s en andere betrokkenen langs het veld zullen zien!´´
 
*Bijgaand archiefbeelden van de Sponsorloop 2009
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com