Kampioenschap van Dordt: DFC in poule met EBOH(zo), SSW en Wieldrecht

6 april 2011 927x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kampioenschap van Dordt: DFC in poule met EBOH(zo), SSW en Wieldrecht

De loting voor het voetbalkampioenschap van Dordrecht is verricht. Twaalf Dordtse clubs waaronder ook DFC binden de komende weken de strijd met elkaar aan. Het zijn over het algemeen de selecties van de Dordtse voetbalverenigingen uit het zaterdag- en zondagvoetbal, meldt de organisatie.

Initiatiefnemer Goof Ruitenberg (voorzitter van OMC): “Het Dordtse gevoel komt weer terug, dat was het uitgangspunt voor dit toernooi. We spelen tegen elkaar en ontmoeten elkaar daarna in de kantine om over het Dordtse voetbal te praten.”  De organisatie werkt nauw samen met het weekblad Dordt Nu.
 
De eerste ronde bestaat uit een halve competitie in drie poules van vier clubs en wordt gehouden in de week van 18 april en de twee weken daaropvolgend. Daarna blijven zes teams (de nummers 1 en 2 van elke groep) over die in de tweede ronde (twee poules) uitmaken wie in de finale terecht komen. De wedstrijd om de derde en vierde plaats vindt zaterdag 18 juni om 13.00 uur plaats op het terrein van OMC in Stadspolders, waarna om 15.00 uur de finale wordt gehouden.
 
DFC zit in Poule A met als tegenstanders EBOH-zondag, Wieldrecht en SSW.  Het wedstrijdschema luidt als volgt: EBOH zondag – Wieldrecht, SSW – DFC, Wieldrecht – SSW, DFC – EBOH zondag (3 mei), EBOH zondag – SSW, Wieldrecht – DFC.
Poule B: ODS, EBOH zaterdag, Emma zondag  en SC Amstelwijck
Poule C: Oranje Wit, OMC, GSC en Emma zaterdag.
 
*Meer info op www.dordtnu.nl
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com