Jeugddag DFC buitengewoon geslaagd*Spelers DFC 1 en 2 gaven trainingen

3 april 2011 678x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugddag DFC buitengewoon geslaagd*Spelers DFC 1 en 2 gaven trainingen

Update (extra fotolink) – DFC hield zondag op de eigen accommodatie in samenwerking met sportbedrijf Hattrick een Jeugddag. Dit evenement werd in de herfstvakantie afgelast vanwege het slechte weer.

De DFC Jeugddag werd een waar voetbalfeest. Meer dan 110 kinderen hadden zich aangemeld onder wie ook vriendjes en vriendinnetjes van de jeugdleden. Rond één uur ´s middags begonnen de bijzondere trainingen. Die stonden onder leiding van diverse spelers van DFC 1 en 2 en hoofdtrainer Paul Koster. De kinderen gingen onder begeleiding van hun ouders in groepjes langs de diverse oefeningen.
 
Jeugdleider Gerrit de Man sprak van een zeer geslaagde gebeurtenis. Gerrit in een bericht aan de website-eindredactie: ,,Namens ons team, ouders en trainers/begeleiders van DFC F1 wil ik iedereen bedanken voor hun inzet en de vrij gemaakte tijd om van deze dag een leuke leerzame dag te maken. Wij vonden het erg geslaagd en zijn van mening dat dit wel een jaarlijks terugkerend programma mag zijn!´´
 
,,Ikzelf heb bijna iedereen persoonlijk nog bedankt , maar nogmaals: alle jongens van DFC 1 en 2, Paul Koster , Fred Eland en mensen van de kantine en verder iedereen die geholpen heeft hierbij super bedankt. Het was erg geslaagd en het schept meteen een band tussen de jeugd en spelers van het eerste en tweede team van DFC. Het leuke was dat de jongens van het eerste / tweede soms verbaasd waren over de capaciteiten die de jeugd liet zien tijdens de diverse oefeningen. Iedereen bedankt het was erg leuk en leerzaam´´.
 
*Bijgaand wat foto´s van de geslaagde Jeugddag beschikbaar gesteld door Eugene Heugens. Meer beeld op (evt kopiëren en plakken):
 
 
 https://picasaweb.google.com/116526582113468965731/20110403Jeugddag?authkey=Gv1sRgCOPDrczi2_KqswE&feat=email#
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com