JEUGD: Wieldrecht F3 – DFC F2: 0-1

15 april 2011 622x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Wieldrecht F3 – DFC F2: 0-1

Een donderdagavond in april, een lekkere temperatuur, veel supporters en, last but not least, iedereen weer aanwezig. Met winst kan F2 een belangrijke stap zetten naar het kampioenschap.

We spelen met 8 tegen 8 zodat zo veel mogelijk van ons kunnen ballen. Maar op het piepkleine kunstgrasveld van Wieldrecht zou eerlijk gezegd 6 tegen 6 beter zijn. Jelle is tegen zijn oude club aanvoerder.

Wieldrecht is zeer fel en loopt ons gelijk vanaf het begin goed in de weg. We proberen om via de zijkanten aan te vallen, maar de voorzetten gaan over, of smoren in een woud van benen. En als de bal er dan doorheen is, staat daar nog de belachelijk goede keeper van Wieldrecht. Ongelofelijk dat deze ploeg in de competitie al zo veel tegendoelpunten heeft moeten incasseren.

Wij proberen en proberen, maar zo klein als het veld is, zo groot lijken de doelpalen. Die raken we wel drie of vier keer hard. De eerste helft eindigt met 0-0, en in de tweede helft gaan we verwoed door met aanvallen. Weer herhaalt zich het scenario van de eerste helft, en het lijkt  alsof we afgaan op een doelpuntloze eindstand.

Dit tot het moment dat de keeper van Wieldrecht een snoeihard afstandschot van Joey niet onder controle krijgt, en Jan, ondanks dat hij nog niet soepel kan lopen, er als de kippen bij is om de bal binnen te duwen, 1-0 voor ons!

De ontlading is enorm, langs de kant gaat de wave. Ik heb zelden zo\\\’n spannende wedstrijd meegemaakt. Iedereen verdient een groot compliment want het was heel lastig voetballen, en toch hebben jullie de kansen op het kampioenschap heel groot gemaakt!

Tot zaterdag iedereen, wanneer we om 11.30 uur thuis tegen Dubbeldam F3 onze laatste wedstrijd van dit seizoen spelen.

Kom ons allemaal aanmoedigen!!

 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com