JEUGD: Oranje Wit F7 – DFC F2: 2-0

9 april 2011 670x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Oranje Wit F7 – DFC F2: 2-0

Zaterdag 9 april, en met de fraaie vorige wedstrijd in het hoofd beginnen we aan de wedstrijd uit tegen OranjeWit F7. Het weer zit alvast mee. Wat niet mee zit is dat Jan nog steeds geblesseerd is (rustig aan herstellen Jan), en Jelle ziek (beterschap). Met het aanvangstijdstip (08:30 uur) hebben we de ervaring dat wij als team daar grote moeite mee hebben.

Max staat op de goal, en de eerste helft vallen we als gewoonlijk driftig aan. Maar doordat de helft van onze spelers nog staat te slapen, lukt het allemaal net niet. De tegenstander maakt af een toe gevaarlijke counters, en het beeld ontstaat dat dit geen gemakkelijke wedstrijd gaat worden. Dit komt mede omdat de kansen die we wel krijgen (en dat waren er voldoende) niet benut worden. Er wordt voor de goal te gehaast en te weinig samen gespeeld, iets dat vorige wedstrijden juist zo goed lukte.

Op het middenveld verliezen we te veel ballen, en daardoor kan de tegenstander soms makkelijk uitbreken.

We gaan de rust in met een 0-0 stand. Vrij snel na de rust gaat het achterin bij ons fout: bij een corner hebben wij de eerste paal niet gedekt en de bal wordt vlak voor de goal geknald waardoor onze keep er hem per ongeluk in slaat.

Een tegenvaller, maar we gaan gewoon door met aanvallen. Nog steeds hebben we echter te veel balverlies, en nog steeds willen de ballen er niet ingaan. Een slechte uittrap, en OranjeWit neemt de bal over, na een goede voorzet knallen zij hem in de goal: 0-2. De tijd ontbreekt om nog iets aan de stand te doen, kansen zijn er nog wel, en na een vrij lange onderbreking doordat sommige spelertjes van de tegenpartij het nodig vinden om te schelden fluit de scheids toch op tijd af.

Een verliespartij (het eerste van deze competitie), dat kan gebeuren. Maar als jullie donderdagavond het goed doen, dan kunnen jullie komende zaterdag thuis kampioen worden!

Wij spelen dan om 11:30 en hopen veel publiek en aanmoedigingen te krijgen. Tot dan!

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com