JEUGD: IFC MD1 – DFC MD1: 0-9

10 april 2011 631x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: IFC MD1 – DFC MD1: 0-9

 Het was weer vroeg uit de veren voor weer een nieuwe ontmoeting met de meiden van IFC .We spelen al een aantal seizoenen tegen elkaar vanaf de E tjes en nu de eerste keer dit seizoen als 11-tal .

Ons team was weer compleet om af te reizen naar HI Ambacht   .De start was goed ondanks het vroege tijdstip van 8.30 uur.De eerste 4 kansen werden goed gekeerd door de IFC goalie die zeer goed keepte.ook wij hebben een keepster die goed is in de goal maar ook zeer goed is bij de goal van de tegenstander .Selin kon door haar handblessure ons doel niet verdedigen.maar voetballend kan ze ook goed uit de voeten vandaar zij de score opende met een goed schot in de korte hoek .0-1

Door ons veldoverwigd werden we een beetje slordig bij de afronding maar de 0-2 werd ingezet door Ammi die een 1 tweetje aanging met Kelsey die de bal hard voor de goal schoot en door een flipperkast effect via een speelster van IFC in  eigen doel belande.de 0-3 begon bij  Lonni die de  uittrap van de IFC keepster onderschepte en via Shirley die met een solo tussen 3 verdedigers glipte, de bal panklaar plaatste  op de schoen van Charissa die deze prima afronde.

En jahoor daar was ze weer Minou die door haar nieuwe schoenen wat moeite had met afronden maar,haar 4e kans er mooi vanaf de rechterkant diagonaal in de linkerhoek knalde Met 0-4 gingen we rusten .Een minpuntje dat Lotte na 15 min het veld moest verlaten door een nare enkelblessure.

Na de rust pakte we de draad weer op .Alle meiden namen elkaars positie gemakkelijk over waardoor we extra druk konden uitoefenen op de tegenstander .De 0-5 was weer door Selin  en de 0-6 werd gemaakt door Shirley .Voor de 0-7 was daar Sharon die het TWIN weekend weer copleet maakte ,want allebei scoren in een wedstrijd is vrij uniek \’\’TWINPOWER"

Bij de 0-8 dacht Selin als ik dan mee naar voren mag kan ik net zo goed die 3e er ook inknallen met een doffe dreun knalde ze de bal vanaf een meter of 10 hoog in het dak van de goal.Ook Amber pikte haar goaltje op aangeven van Lindy vanaf rechts ronde Amber goed af met een harde knal in de korte hoek 0-9

Nou meiden door een goede inzet en veel strijd was het weer een leuke wedstrijd.MD1 opstelling: Selin,Lotte,Sharon,Lindy,Charissa,Denise,Shirley,Lonneke, Minou,Amber v K ,Yoella,Danique,Kelsey  en Amber H.

A.S DINSDAGAVOND 12 APRIL THUISWEDSTRIJD TEGEN HARDINXVELD    AANVANG : 19.00 UUR   / 18.00 UUR AANWEZIG IN TRAININGSPAK VOOR DE FOTO

GR CEES

 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com