JEUGD: Hardinxveld F3 – DFC F1: 3-3

10 april 2011 631x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Hardinxveld F3 – DFC F1: 3-3

Vandaag gaat DFC F1 zonder de zieke Efe naar Hardinxveld voor de lastige uitwedstrijd tegen de plaatselijke F3. Dit is een geduchte tegenstander en om deze wedstrijd te winnen zal er overgespeeld moeten worden! De eerste helft wordt er helaas te weinig overgespeeld en omdat de tegenstander over de nodige fysieke kwaliteiten? beschikt ontstaat een onvriendelijke wedstrijd. Bovendien blijven de DFC-spelers volharden in hun gepingel waardoor de fysieke duels ook telkens weer worden opgezocht. Na een vroege 1-0 achterstand, keeper Ryan wordt bij de 1e paal verrast, weet Colin nog de 1-1 te maken, maar nog voor rust staat er een 2-1 achterstand op het scorebord.

In de rust hangt er een gespannen sfeer in de kleedkamer en afgesproken wordt om de bal meer naar elkaar over te spelen om zo de fysieke duels te ontlopen.In de 2e helft pakken de spelers dit goed op: Yassine krijgt de bal in de loop aangespeeld, speelt een tegenstander uit en geeft de bal af op Sükrü. Sükrü gaat om zijn verdediger heen naar de achterlijn en legt de bal terug op de vrijstaande Yassine die de bal onberispelijk binnen schiet: 2-2. DFC is sterker en speelt goed samen. De keeper van Hardinxveld roept zelfs naar zijn coach: “Spelen ze met een speler meer of zo?”. 

Michael en Max houden de aanvallers ver van het doel van Stijn. Wel moeten de DFC’ers op de venijnige counters van Hardinxveld blijven letten. Kansen voor Sükrü, Mert en Yassine gaan telkens net naast of de keeper van Hardinxveld staat in de weg. De 3e treffer hangt in de lucht, maar het is Hardinxveld die van een moment concentratiegebrek profiteert. Keeper Stijn is kansloos op de prima actie van de spits van Hardinxveld. DFC neemt weer bezit van de bal en een corner van Max wordt door Yassine vakkundig afgerond: 3-3. Hierna heeft DFC nog een paar kleine kansjes, maar helaas gaan deze er net niet in (o.a. Colin en Ryan).

Na een lastige 1e helft hebben de spelers van F1 de wedstrijd keurig naar zich toe getrokken. Er had zelfs meer ingezeten dan de 3-3 eindstand. A.s. zaterdag spelen ze de thuiswedstrijd tegen de ongeslagen koploper GSC!

 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com