JEUGD: GJS MD1 – DFC MD1: 7-1

16 april 2011 725x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: GJS MD1 – DFC MD1: 7-1

Voor  de op 1 na laatste wedstrijd van dit seizoen moesten we afreizen naar v v GJS in Gorkum,die dit weekend tegen ons kampioen konden worden .Het was leuk opgezet want de twee teams kwamen in een lange rij schouder aan schouder het hoofdveld opgelopen .   Na de tos van de  KNVB scheidsrechter in opleiding kon de wedstrijd beginnen.

We waren net begonnen en gjs kreeg door een afstandschot hun 1e doelkans al maar miste op een haar na de goal.Hun 2e kans was echter wel raak .1-0 De twee volgende kansen waren weer raak 2en 3-0 .GJS speelde snel over de zijkanten en schoten van afstand de bal hard hoog richting onze goal.

Toch waren we voor de rust niet kansloos ,met  iets meer geluk  hadden we er ook zeker 3 kunnen scoren met kansen van amber,emmy-lou en een harde knal vanaf 20 meter van Danique die uiteen spatte op de lat .GJS scoorde er nog 2 bij dus hun kampioenschap was een feit.Met 5-0 de rust in is niet zo fijn .maar in de kleedkamer even tot rustkomen en met zn alle de koppies omhoog en er tegenaan want we geven ons niet zomaar gewonnen .

De tweede helft was het tegen beeld van de eerste helft . Selin had als doelverdedigster gewisseld met Danique die een stukje groter is en de hoge ballen misschien wel kon tegen houden .DFC speelde echt leuk verdedigde goed en waren ook een stuk  feller in de duels .we kregen kans na kans en het was Amber die door een mooie steekpass van shirley de verdedigers haar hakken liet zien en ronde prima af 5-1 .kort daarna werd charissa gehaakt in t strafschop gebied en nam zelf die penalty maar helaas scoot ze die maar net over JAMMER .weer gelijk daarna schoot Kelsey bijna met een verre vrijetrap de bal direct de goal in maar raakte net de doelpaal .Ondertussen had GJS weer 2 keer gescoord wat uiteindelijk de einduitslag was 7-1 en GJS verdiend kampioen van deze competitie.

Maar na de felicitaties aan de kampioen verlieten we toch met opgeheven hoofd het veld want er waren genoeg kansen om min 5 keer te scoren .

Helaas maar ik heb er toch weer een goed gevoel bij hoe we gespeeld hebben .

MD1 SPEELDE MET\’; SELIN,LOTTE,SHARON,CHARISSA,SHIRLEY,YOELLA,DENISE,KELSEY,DANIQUE,AMBER V K EN GASTSPEELSTERS DANA EN EMMY-LOU BEDANKT MEIDEN 

AFWEZIG ; LINDY ,MINOU,LONNEKE,AMBER H

Zo nu eerst op paaskamp en dan 7 mei de laatste wedstried tegen IFC thuis .

 

gr cees  
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com