JEUGD: DFC MD1 – Hardinxveld MD1: 2-3

15 april 2011 693x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC MD1 – Hardinxveld MD1: 2-3

Na de ruime overwinning bij IFC was dinsdag avond Hardinxveld onze tegenstander.De uitwedstrijd hadden we verloren met 5-0 een beetje geflateerd maar ze speelde die dag beter dan wij.

Een avond wedstrijd altijd spannend en wel iets speciaals voor een jeugdteam .Er kunnen dan vaak meer ouders of opa\\\\\\\’sen oma\\\\\\\’s vrienden en vriendinnen komen kijken omdat we op zaterdag vaak erg vroeg spelen ,maar omdat het 1E ELFTAL met de gehele selectie op het HOOFDVELD moesten trainen ( drie a vier man ) moesten wij maar op t bijveld gaan voetballen .

We gingen weer goed van start en zochten de aanval via Minou en Shirley over de zijkanten en met Amber als diepe spits.Het spel ging over en weer maar dfc kreeg de betere kansen .echter door een misverstand in de verdediging kon h-veld de score openen 0-1.
Met een aantal positiewisselingen gingen we op zoek naar de verdiende gelijkmaker .Na een paar stuk gelopen aanvallen kon Minou op haar laatste krachten  de verdediging omzeilen en met een perfecte voorzet richting Charissa die de bal van uit de lucht vol raakte en hem strak in de hoek knalde1-1 PRACHTIGE GOAL  vanuit het boekje zeggen ze weleens.

Na de rust kregen we weer een tegenslag want door een handsbal van dfc kreeg H-veld een terechte strafschop toegekend en benutte deze ook 1-2
Na toch weer 2 kansen te hebben gehad voor de gelijkmaker werd er via een corner direct gescoord door H-veld 1-3 .Wat een domper maar met de hoofdjes omhoog en nog meer inzet toch weer op de aanval.1 op 1 achterin dus een extra aanvaller .Ons tweede doelpunt kon niet lang meer uitblijven en door het goed doorjagen van Minou die de bal via haar gezicht bij Amber kon krijgen en goed doorging op de keepster en de bal vlak voor de achterlijn mooi binnen kon tikken Yes 2-3 

Nog een klein slot offensief maar het mocht niet zo zijn, al het geluk was voor H-veld want door 3 kadootjes gingen zij met de punten naar huis.
Erg jammer meiden maar de inzet en teamspirit was weer ongekend hoog .En daarom konden we na het feliciteren van de tegenstander met opgeheven hoofd het B – veld verlaten .Nu a.s zaterdag tegen de nr 1 en die gaan we laten zien dat we tegen hun opgewassen zijn .Zet m op meiden !!!!!!!!!!!!!! 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com