JEUGD: DFC F1 – GSC F1: 1-5

16 april 2011 620x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC F1 – GSC F1: 1-5

Met bijna 30 minuten vertraging begint DFC F1 rond het middaguur aan de wedstrijd tegen GSC F1. In de wetenschap dat vandaag gewonnen moet worden zal dit zonder topscorer Yassine een zware dobber worden.

GSC begint erg sterk en speelt heel goed samen in tegenstelling tot de spelers van F1. Die leggen wel veel bezieling in hun eigen aanvalsspel: de 1e tegenstander wordt vaak goed omspeelt, maar de spelers lopen zich stuk op nummer 2 of 3. Van samenspel is nauwelijks sprake. GSC laat wel zien hoe dat moet en bij rust staat het daardoor al 0-4, daarbij aangetekend dat Colin de 0-2 ongelukkig in eigen doel heeft gewerkt en daarmee onbedoeld GSC in het zadel heeft geholpen.

De rust wordt lekker buiten gehouden en dan begint de tweede helft. GSC laat het goede spel van de 1e helft niet meer zien. Stijn heeft zich uit het middenveld laten zakken naar de verdediging, Michael is de verdedigende middenvelder en Efe is keeper geworden. Uit een mooie aanval raakt Sükrü de lat waarna Colin zijn foutje uit de 1e helft goedmaakt en de rebound in het doel werkt. Even later krijgt Colin zelfs een grote kans op de 2e treffer, maar helaas gaat de bal dit keer niet in het doel. GSC krijgt het vertrouwen terug en gaat weer beter voetballen, maar door het harde werken van Michael, hij is echt overal op het veld te vinden, kan Stijn de afvallende bal telkens wegwerken. Er wordt door beide ploegen nauwelijks nog op doel geschoten en het is GSC dat het laatste doelpunt weet te scoren.

Daarmee zijn ze de terechte kampioen van deze competitie en is DFC F1 definitief de runner-up geworden.

Volgende week de laatste wedstrijd van dit mooie seizoen waarin DFC F1 zich prima heeft gepresenteerd en met tweemaal een 2e plaats ook goed heeft gepresteerd!




Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com