JEUGD: 3 x oprij D1 kampioen

28 april 2011 1335x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: 3 x oprij D1 kampioen

DFC D1 is voor de derde keer op rij kampioen geworden! Nadat  in de voorjaarscompetitie 2009-2010 E1 als eerste eindigde, is het complete team vervroegd overgestapt naar de D-jeugd. Dit team werd aangevuld met een paar jongens die terug kwamen uit de C-jeugd en een paar nieuwe leden. In de najaarscompetitie 2010-2011 werd dit elftal, voor het eerst voetballend op een groot veld, voor de tweede keer kampioen. Vorige week zaterdag werd het elftal voor de derde keer op rij kampioen op het veld van buurman RCD. Dit ging gepaard met bloemen en een beker. Een unieke prestatie is er geleverd door het hele team!

 

Er werd 7 keer gewonnen, 1 keer gelijk gespeeld en maar 2 keer verloren. In de beker werd D1 pas in de kwartfinale uitgeschakeld door bij, het 3 klasse hoger spelende Sliedrecht, gelijk te spelen en de aansluitende strafschoppen helaas te verliezen. De leiders, Adrie de Weerdt, Romeo Hooplot en Ronald van Pelt zijn dan ook bijzonder trots op “hun” jongens! Er is keihard gewerkt tijdens de wedstrijden en ook op de trainingen die volop bezocht werden. Hun dank gaat ook uit naar de grensrechters en de scheidsrechters tijdens de thuis duels.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com