DFC komt snel op voorsprong, maar verzuimt afstand te nemen

23 april 2011 783x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC komt snel op voorsprong, maar verzuimt afstand te nemen

DFC kende een prima start tegen De Noormannen. Al na één minuut zette Marvin Hooplot DFC op voorsprong.

DFC probeerde in eerste instantie de voorsprong uit te bouwen, maar slaagde daar niet in. De Noormannen zagen in de loop van de eerste helft DFC gas terug nemen en probeerden de bakens te verzetten. Zij brachten de sterke DFC-verdediging echter niet of nauwelijks in problemen. Des te jammer dat het DFC niet lukte om een 2 – 0 voorsprong te nemen en de eerlijkheid gebiedt te moeten constateren dat het spel van DFC er niet beter op werd, waardoor er met 1 – 0 werd gerust.

Na rust veranderde het spelbeeld nauwelijks. DFC bleef sterker, maar scoorde niet. Opmerkelijk was de invalbeurt van Bas Verhoeven na ruim 3 maanden blessureleed. In de slotfase bracht Mark Minderhout met een toevalstreffer De Noormannen op gelijke voet. Ondanks het wegsturen van Aaron Perez Maria (2x geel) zette DFC een slotoffensief in, maar het mocht helaas niet baten.

Opstelling DFC: Rudolf Peute, Clfton Sewpersad, Marco van Woerkom, Suleijman van der Straaten, Nick Stam, Eric Vos, Robin Ramesar (Bas Verhoeven), Merijn van Groesen, Kenneth Klaverweijde, Marvin Hooplot (Aaron Perez Maria), Appie Güler (Davud Sahan)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com