DFC-combinatie verliest met 3 – 4 van SSW

19 april 2011 1197x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-combinatie verliest met 3 – 4 van SSW

In de strijd om het kampioenschap van Dordt moest een DFC – combinatie de strijd aanbinden tegen een voltallig SSW.

De gastheren speelden niet beter dan DFC, maar waren wel agressiever. DFC kreeg voor rust een aantal mogelijkheden (Saduk Karasahin), maar in de periode dat DFC met 10 man speelde (Sabit Kahan gele kaart) wist SSW 2x te scoren.

Na rust zorgde diezelfde Sabit voor de aansluitingstreffer, maar toch zag SSW kans om een 4 – 1 voorsprong te nemen. Vervolgens kwam DFC sterk terug en via goals van Marlon Kramer en Maarten Zilverschoon werd het een spannend slot. DFC kreeg nog diverse kansen op de gelijkmaker, maar pech en goed keeperswerk voorkwamen de toch wel verdiende gelijkmaker.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com