DFC benut zomerse weer optimaal en neemt terras in gebruik

2 april 2011 1088x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC benut zomerse weer optimaal en neemt terras in gebruik

DFC tegen Duiveland werd vandaag onder vrijwel zomerse omstandigheden gespeeld. De temperatuur liep in de middag op tot 22 graden. Dat had hoger kunnen zijn indien een flinke bries geen temperende invloed had gehad op de kwikhoogte.

Voor het DFC-bestuur was het in elk geval de ideale gelegenheid om het lang beloofde terras bij de entree van het clubgebouw in gebruik te nemen. Zoals bekend brachten The Old Boys in september het benodigde geld bijeen voor deze nieuwe accommodatie.
Van de extra zonmogelijkheid werd gretig gebruikt gemaakt. De fietsen waren voor de gelegenheid verbannen naar een strook op het parkeerterrein. Bedoeling is dat het terras de komende tijd verder wordt uitgebreid met onder meer een scheidingswandje.
 
*Afgelopen vrijdag zou het terras overigens enigszins officieel worden ingewijd. Een delegatie van de Old Boys zou dat verrichten. Gerard en Pieter Nederlof, Rob en Jan Sebes, Bob en Cees van Heijningen en Henk en Ben van Dijk waren, aldus het bestuur, bereid gevonden om als eersten op het nieuwe terras plaats te nemen en de eerste (gratis) biertjes uit te delen en te nuttigen. Een andere oud-gediende zou die middag als butler fungeren, meldde het bestuur eerder deze week vol trots. Wie goed in zijn agenda had gekeken, kon evenwel vermoeden dat de aangekondigde gebeurtenis te ambitieus was: er stond vrijdag immers 1 april op de kalender!
 
*Bij DFC – Duiveland genoten vele (oud)bekenden ook langs de lijn van het zomerse weer onder wie oud-trainer Laurens Gerlich. Ook tal van oudere leden ontbraken niet, onder wie Hans Morks. Hij won deze keer de hoofdprijs in de clubloterij: een heuse voetbal en ook nog eens een staatslot!
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com