DFC 4 wint topper tegen De Zwerver 4 en slaat gat van vijf punten

2 april 2011 653x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 wint topper tegen De Zwerver 4 en slaat gat van vijf punten

Het Vierde heeft vandaag goede zaken verricht door concurrent De Zwerver 4 met 2-0 te verslaan. Voor aanvang van de wedstrijd had DFC 4 twee punten voorsprong op de tegenstander in de strijd om het kampioenschap.

Nadat de wedstrijd eerder diverse malen vanwege slechte weersomstandigheden was afgelast, scheen vandaag heerlijk het zonnetje. De Zwerver begon de wedstrijd sterk. De ploeg heeft een goed loopvermogen en combineert  makkelijk.  Gelukkig stond de verdediging van DFC als een huis, met als uitblinker voorstopper Maurice Kalis, waardoor achter niets werd weggegeven.
 
Beide ploegen waren de eerste helft gelijkwaardig aan elkaar. Misschien kan er gezegd worden dat De Zwerver het overwicht had, maar DFC had grotere mogelijkheden voor het doel. Ook op het middenveld werd een behoorlijke slag geleverd door beide ploegen. In de 25ste minuut scoorde Willem Opmeer de 1-0 voor DFC. Dit was tevens de ruststand.
 
Na de rust was het voor beide ploegen een uitputtingsslag, mede door het warme weer. De aanval van Het Vierde liet al snel blijken waartoe het in staat is – Maarten Janssen maakte de tweede van de wedstrijd (2-0). De Zwerver was nog steeds niet verslagen, maar bleek niet opgewassen tegen de verdediging van DFC.
 
Beide ploegen kregen echter nog goede kansen op een doelpunt. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd waren beide ploegen moe gestreden, waardoor DFC verder niet meer in de problemen kwam. Het resultaat is een uitstekende overwinning, behaald door de gehele ploeg van DFC 4.
 
Onze verslaggever Tomas Nuyten meldt dat DFC 4 door de zege nu met 5 punten voorsprong aan de leiding staat in het klassement. Er staan echter staan nog een paar pittige wedstrijden op het programma, waaronder de uitwedstrijd tegen de tegenstander van vandaag. Indien DFC 4 de resterende wedstrijden met dezelfde instelling de wedstrijd ingaat als vandaag, maakt het een meer dan goede kans op het kampioenschap.
 
*Diverse door Mario Ghidini gemaakte foto´s van de wedstrijdstaan  op:
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com