DFC 4 wint bij Nieuw-Lekkerland (0-5) maar verliest twee basiskrachten

9 april 2011 537x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 wint bij Nieuw-Lekkerland (0-5) maar verliest twee basiskrachten

DFC4 speelde vanmiddag uit bij Nieuw-Lekkerland 6. De mannen van de coaches Mol en Van Pelt wonnen met 0-5. Smet op de mooie overwinning was het geblesseerd uitvallen van spelmaker en aanvoerder Conan Wilhelmus én verdediger Eric Bouwens (foto-inzet).
 
Op een met zonovergoten mooie grasmat begon DFC niet scherp aan de wedstrijd. De overwinning van vorige week zat nog bij iedereen in het hoofd waardoor de concentratie ontbrak. Nieuw-Lekkerland werd echter niet gevaarlijk. Halverwege de eerste helft ging Willem Opmeer langs zijn directe tegenstander, gaf de bal strak voor en Peter Heysman rondde beheerst af. Voor rust was DFC alleen nog gevaarlijk uit een aantal dode spelmomenten.
 
In de tweede helft was DFC veel beter. De thuisploeg was leeg gespeeld en kon geen gevaar meer stichten. Tot aan de 0-2 was er nog enig verzet maar nadat Martijn van der Waal de 0-2 binnenschoot was de tegenstander verslagen. Het Vierde liep uit naar een keurige 0-5 overwinning door goals van Martijn, Peter en Danny Haksteen.
 
De enige titelconcurrent De Zwerver won ook waardoor het gat 5 punten in het voordeel van DFC blijft. Stand bovenaan: DFC4 17-46(+55) 2 De Zwerver4 17-41(+27). Volgende week speelt DFC 4 thuis tegen Drechtstreek7. Aanvang 12.30 – alle steun is welkom.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com