Bert Kuipers winnaar DFC-Klaverjasbokaal

20 april 2011 841x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bert Kuipers winnaar DFC-Klaverjasbokaal

Dit jaar kende het klaverjassen bij DFC een iets gewijzigde opzet.

Jan Breet benaderde met succes enkele "oud-gedienden", hetgeen per avond ongeveer 5 tot 6 tafels met deelnemers opleverde. In januari werd ook het jokeren toegevoegd, met opnieuw een extra tafel. De klaverjascommissie kan terugzien op een geslaagd seizoen en zal dit zeker continueren. Bert Kuipers wist de laatste avond te winnen voor Henk en Riet Visser, Jan Breet en Fred Eland.

De eind-uitslag van het seizoen 2010 – 2011 luidt : 1) Bert Kuipers 30222 punten(wisselbokaal + waardebon); 2) Cor van Dijk 29618 punten (bokaal + waardebon); 3) Jan Breet 28934 punten (bokaal + waardebon).
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com