2 E (4): Kevin de Regt (keeper E1) Pupil van de Week bij DFC – SSV´65

6 april 2011 2804x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (4): Kevin de Regt (keeper E1) Pupil van de Week bij DFC – SSV´65

Kevin de Regt was vandaag Pupil van de Week bij DFC – SSV´65. Hij speelt sinds april 2007 bij DFC. Kevin  was zoals gebruikelijk present bij de lunchbespreking van het eerste en nam ook deel aan de warming-up.

Om half drie betrad hij aan de hand van scheidsrechter De Jong de roodwitte arena en mocht daarna de symbolische aftrap verrichten om vervolgens knap door de SSV-verdediging te slalommen en sterk te scoren.

Na afloop ontving Kevin in de bestuurskamer van DFC het bij de gelegenheid behorende cadeau-pakket. De van spelershandtekeningen voorziene wedstrijdbal en het traditionele DFC-vaantje werden op verzoek uitgereikt door – ´keepers onder elkaar´ – DFC-doelman Rudolf Peute.
 
Kevin is al jaren keeper. Begin van de competitie 2010 ging hij over van E2 naar E1. Zijn leiders noemen hem een trouwe speler die vrijwel altijd aanwezig is op de training. Het laatste jaar krijgt Kevin speciale keeperstraining en dat is duidelijk te zien aan zijn prestaties. Was het vroeger nogal veel voeten- en handenwerk, nu is Kevin meer klemvast.
 
In de recente uitwedstrijd tegen GJS werd Kevin unaniem uitgeroepen tot speler van de wedstrijd. Bij een spannende kleine voorsprong hield hij op grandioze wijze zijn doel schoon. ´Als Kevin zo doorgaat kan hij in de toekomst een waardevolle keeper worden voor DFC´, zo klonk het na afloop ook in de bestuurskamer.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com