2 E (3): Thuisploeg mist overtuiging om potten te kunnen breken

2 april 2011 781x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): Thuisploeg mist overtuiging om potten te kunnen breken

*Vervolg verslag – In het tweede bedrijf begon DFC terecht te jagen op een snelle gelijkmaker. Duiveland moest zich beperkten tot de lange bal maar bleek daar achteraf behoorlijk effectief mee. Binnen tien minuten vergrootten de Zeeuwen hun voorsprong, opnieuw nadat Duiveland aan het front een zee aan ruimte aangeboden kreeg. Barry Steenpoorte kopte vrij bij de eerste paal de 1-3 binnen. DFC had tot dan nu nog geen potten kunnen breken.

Zonder veel overtuiging probeerde DFC zich terug te vechten in de wedstrijd. Even leek dat te lukken toen Kenneth Klaverweide een solo-actie afrondde met een schot dat via de Zeeuwse doelman over de lijn verdween: 2-3. Met het vervangen van Sabit Kayhan door de van een blessure teruggekeerde Marvin Hooplot probeerde DFC alsnog de zaken recht te trekken. Vergeefs want Duiveland bleef het gevaarlijkst met z´n dodelijke counter. Een kwartier voor tijd benutte Dennie le Comte de ruimte optimaal (2-4), waarmee het DFC-verzet definitief was gebroken.
 
De Dordtse acties bleven beperkt tot probeersels zonder veel dreiging. In de slotfase gaf Dennie le Comte de Zeeuwse zege nog meer relief: 2-5, daarmee DFC een nog grotere kater bezorgend.
 
Scoreverloop: 30m Barry Steenpoorte 0-1, 35m Dennie le Comte 0-2, 40m Appie Güler 1-2, 54m Barry Steenpoorte 1-3, 63m Kenneth Klaverweide 2-3, 74m Dennie le Comte 2-4, 89m Dennie le Comte 2-5. Scheidsrechter: H. van Beijsterveld (Dongen).
 
DFC: Rudolf Peute, Cliften Sewpersad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Suleiman van der Straaten, Erik Vos, Sabit Kayhan (64m Marvin Hooplot), Robin Ramesar, Kenneth Klaverweide, Appie Güler, Aron Perés. Wissels: Nick Stam, Marlon Kramer, Franklin Wielingen, Hikmet Uysal.
Bijzonderheden: Jonathan Dubbeldam kreeg tijdens de warming-up weer last van en hamstringblessure en bleef zodoende alsnog buiten de basis. Merijn van Groesen ontbrak bij DFC wegens een ´gele´ schorsing.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com