2 E (3): Extra aanvalsoffensief in slotfase levert helaas geen gelijkmaker op

9 april 2011 1335x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): Extra aanvalsoffensief in slotfase levert helaas geen gelijkmaker op

*Vervolg wedstrijdverslag – In de pauze loste Anthony Radjkoemar de geblesseerde Marco van Woerkom af. Suleiman van der Straaten nam diens positie als laatste man over terwijl Anthony op zijn beurt Suleiman verving op de linksachter positie.

Veel reuring leverde dat niet op. Het eerste kwart van het tweede bedrijf kende amper wapenfeiten. SSV´65 nam zoals voorzien een afwachtende, loerende houding aan terwijl het bij DFC aan precisie en tempo ontbrak om de gewenste aansluitingstreffer op het scorebord te krijgen.
 
Ruim een kwartier voor tijd kwam die vurig gewenste treffer er alsnog en niet geheel onverdiend. Kenneth Klaverweide liet de Zeeuwse doelman Roy Sallet met een knap afstandsschot kansloos: 2-3. DFC putte er nieuwe, extra inspiratie uit. Op het middenveld leidde met name Merijn van Groesen met tomeloze inzet DFC´s jacht op de gelijkmaker. Het leverde echter nauwelijks kansen op omdat SSV´65 z´n zaakjes goed had georganiseerd. Ook het voortdurend van positie wisselen van de vleugelspitsen Appie Güler en Aron Perés kon de ploeg uit Goes helaas niet verontrusten.
 
In de slotfase verhoogde DFC tactisch terecht zijn aanvallende accenten om de gelijkmaker te forceren. Zo schoof centraal verdediger Marvin Langevoort naar de voorste linies om wanorde te scheppen in de Zeeuwse gelederen. Suleiman van der Straaten nam feitelijk in zijn eentje de defensieve taken bij DFC op zich en deed dat bekwaam. DFC probeerde en probeerde maar de gelijkmaker bleef uit.
 
Scoreverloop: 7m Dennis Weijers 0-1, 15m Thomas Mattheijer 0-2, 35m Marvin Hooplot 1-2, 41m Dennis Weijers 1-3, 69m Kenneth Klaverweide 2-3. Scheidsrechter: S. de Jong (Heukelum).
 
DFC: Rudolf Peute, Cliften Sewpersad, Marco van Woerkom (46m Anthony Radjkoemar), Marvin Langevoort, Suleiman van der Straaten, Erik Vos (30m Aron Perés), Merijn van Groesen, Robin Ramesar (62m Sabit Kayhan), Kenneth Klaverweide, Appie Güler, Marvin Hooplot.  Wissel niet ingezet: Franklin Wielingen.
SSV´65 (basis): Roy Sallet, Michel de Groote, Ibi el Uarichi, David den Hollander, Tom Kuitems, Jan Baaijens, Johan de Goederen, Salim Sandee, Souliman Abali,Thomas Mattheijer, Dennis Weijers.
Bijzonderheden: Arie Delmotte fungeerde als grensrechter bij DFC. Nick Stam ontbrak wegens privé-omstandigheden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com