2 E (3): DFC slaat in de 2e helft toe

16 april 2011 735x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): DFC slaat in de 2e helft toe

De 2e helft was in het begin een kopie van het eerste deel van de wedstrijd, maar na een kwartier was het Kenneth Klaverweijde die van afstand DFC verdiend op voorsprong zette.

In het vervolg controleerde DFC de wedstrijd en gaf nauwelijks kansen weg. Aan de andere kant verrichtte de doelman van Oostkapelle enkele spectaculaire reddingen op schoten van de ingevallen Aaron Perez Maria. Het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter werd met gejuich begroet en bezorgde DFC eindelijk weer eens de volle winst.

DFC speelde in de volgende opstelling: Rudolf Peute; Clifton Sewpersad; Marvin Langevoort (20 min. Marco van Woerkom); Suleyman v/d Straaten; Nick Stam; Erik Vos; Merijn v. Groesen; Robin Ramesar; Kenneth Klaverweijde; Marvin Hooplot (75 min. Aaron Perez Maria) en Appie Güler (85 min.Davut Sahan) (foto’s Arie Heijstek)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com