2 E (2): DFC wint verdiend in Oostkapelle

17 april 2011 909x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (2): DFC wint verdiend in Oostkapelle

Na 3 min of meer teleurstellende thuiswedstrijden begon DFC gemotiveerd aan de wedstrijd in en tegen Oostkapelle. De Zeeuwen verkeren in de gevarenzone en streden met volle overgave voor de punten.

DFC ging met goed voetbal van start en overklaste de tegenstander, hetgeen  enkele 100% kansen op leverde, die helaas niet werden verzilverd. DFC had na een kwartier zeker op een 2 – 0 voorsprong moeten staan. Vervolgens moesten de rood-witten toezien dat de thuisploeg met lange ballen van achteruit energiek ten aanval trokken.

De verdediging met Suleyman v/d Straaten als centrale verdediger stond echter als een huis en gaf geen kansen weg. Een domper in de 1e helft was het uitvallen van Marvin Langevoort, die volkomen groggy  het veld moest verlaten. Marco van Woerkom was zijn vervanger en verving hem op vertrouwde wijze en met een 0 – 0 stand werd de rust bereikt.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com