JEUGD: VVGZ F4 – DFC F2: 3-10

26 maart 2011 807x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: VVGZ F4 – DFC F2: 3-10
Vandaag op deze regenachtige zaterdagochtend staat de uitwedstrijd tegen VVGZ F4 op het programma. De thuiswedstrijd was niet zo makkelijk gewonnen, maar we zijn vol vertrouwen gezien het spel van de laatste weken. Jan kon helaas niet meespelen, omdat hij door zijn enkel is gegaan, maar hij komt natuurlijk wel langs de kant zijn team aanmoedigen.
 
In het begin gaat de wedstrijd redelijk gelijk op. Er is een goede kans voor Joey na een mooie voorzet van Nick, maar die bal gaat naast. Een afstandsschot van Nick wordt gestopt door de keeper. Jelle red na een afstandsschot van VVGZ . De bal maakte een rare stuit, Jelle kan de bal nog via de paal tikken en gooit zich daarna heel snel op de bal, voordat een aanvaller kan scoren.
 
Na een flitsende actie van Noah op het middenveld, omspeelt hij een speler en past de bal naar Joey, die de bal strak in de hoek schiet: 1-0. Nu komt DFC toch goed in de wedstrijd en is er via twee corners druk op het doel van VVGZ. Na de tweede corner krijgt Luca de bal aan de zijkant en zet de bal voor naar Joey die 2-0 maakt. Bij de volgende acties van Joey krijgt Max de kans om te scoren, maar de eerste wordt gestopt door de goede keeper van VVGZ. En bij de tweede kan Max net niet bij de pass van Joey. VVGZ krijgt een kans op 2-1, maar die bal wordt goed gestopt door Jelle.
 
Nadat Nick de bal opgepakt heeft op het middenveld, scoort hij vanaf afstand met een strakke schuiver in de hoek: 3-0. Na wederom een actie van Joey gaat hij op de keeper af die goed zijn doel uitkomt. Joey omspeelt de keeper een geeft Naomi de kans om te scoren: 4-0. Een volgende solo van Joey vanaf het middenveld, waarbij hij a la Maradonna 3-4 spelers omspeelt en nog kracht genoeg overhoudt om de 5-0 te scoren. Het loopt als en trein en vlak daarna kan Joey de 6-0 scoren na een voorzet van Nick.
 
Toch is VVGZ niet ongevaarlijk, met gevaarlijke counters hebben ze meerdere kansen, waarbij de meeste vakkundig door Luca en Xander tegengehouden worden of door Jelle gestopt worden. Toch ontsnapt er een speler aan onze verdediging en gaat alleen op Jelle af. Jelle weet het schot tegen te houden en ook de rebound gaat via zijn been naast het doel. Klasse gekeept Jelle.
 
Helaas weet VVGZ uit de corner te scoren: 6-1, een schot op doel van VVGZ gaat via een been van een verdediger, waardoor de bal van richting verandert en het doel ingaat. Maar 6-1 is een prachtige ruststand, het zou zelfs een prachtige eindstand zijn, maar we hebben nog 20 minuten te spelen.
Veel tijd voor rust heeft iedereen niet en er wordt snel weer begonnen, waarbij Noah gaat keepen.
 
In het begin van de tweede helft krijgen we wel kansen, maar wil het scoren niet lukken, mede door erg goed keeper werk van de keeper van VVGZ. En als jezelf kansen mist scoort de tegenstander. Na een snelle uitbraak gaat een aanvaller alleen op Noah af en scoort 6-2. Maar we gaan weer volop aanvallen. Een kluts bal in het strafschop gebied wordt door Max in het doel geschoten: 7-2. Nick heeft een flitsende “Elia” actie langs de achterlijn, waarbij hij in plaats van de bal voor te geven aan Joey en Jelle die vrij staan, met een heel mooi schot de keeper verrast in de korte hoek: 8-2.
 
Iedereen doet mee in het mooie combinatie spel wat we op de grasmat zien en Eren houd goed het overzicht en stelt met een assist Joey instaat om zijn vijfde doelpunt van de wedstrijd te maken: 9-2. VVGZ weet met een prachtige onhoudbare lob over Noah heen de 9-3 te scoren en Joey brengt de eindstand op 10-3, nadat Luca met een prachtige pass vanaf het middenveld Joey vrij zette voor de keeper.
 
Jongens en meid jullie hebben geweldig gespeeld, we hebben genoten van jullie samenspel en plezier. Hopelijk kan Jan volgende keer weer mee doen en als jullie zo blijven spelen kan het kampioenschap jullie niet meer ontgaan. (Arjan – vader van Jelle).
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com