JEUGD: Unitas F2 – DFC F1 0-2

21 maart 2011 1742x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Unitas F2 – DFC F1 0-2

Vandaag stonden de spelers van F1 vroeg op voor de uitwedstrijd bij Unitas: aftrap 8.30u! Na de prima wedstrijd van afgelopen dinsdag loopt het vandaag vanaf het begin erg stroef. De spelers staan te dicht bij elkaar waardoor ouderwets kluitjesvoetbal gespeeld wordt en beide ploegen veel balverlies lijden.

De individuele acties van Stijn zijn vaak wel mooi, maar vandaag niet effectief. Sükrü speelt bovendien een ongelukkige wedstrijd en omdat Unitas veel beter verdedigd dan in de eerste wedstrijd zijn er nauwelijks doelkansen. DFC verdedigt al rond de middellijn en als Unitas de bal naar voren weet te spelen is het wel steeds spannend of de verdedigers de ruimte goed kunnen verdedigen. Gelukkig spelen Max en Michael wat dat betreft een prima wedstrijd en hoeft keeper Efe maar een paar keer in te grijpen.
 
F1 probeert met afstandsschoten te scoren, maar ook dat wil niet goed lukken. Vaak wordt de bal simpelweg niet hard genoeg geraakt. Ook Michael probeert het van afstand en ook hij raakt de bal niet goed. De richting is echter uitstekend en omdat de keeper niet op een doelpoging rekent betekent dit wel de 0-1.
 
In de rust wordt benadrukt dat de spelers meer afstand (een meter of vijf) tussen elkaar moeten houden wat door de jongens goed wordt opgepikt. Hierdoor wordt er gelijk meer overgespeeld en dat leidt in ieder geval tot een veldoverwicht. Unitas komt niet meer bij het doel van DFC en dus heeft keeper Max helemaal niets te doen. Zodra Unitas de aanval zoekt zijn er altijd Efe en Michael, vaak geholpen door Ryan die een goede tweede helft speelt. Aanvallend proberen Colin, Mert, Sükrü en Stijn een gaatje te vinden in de defensie van Unitas, wat vandaag niet makkelijk is. Gelukkig weet Mert na een mooie individuele actie wel de bevrijdende 0-2 te scoren.
 
Als gevolg van een koud en nat veld, het vroege tijdstip en een tegenstander die zich goed had ingesteld op onze ploeg, is dit een wedstrijd om snel te vergeten. De punten hebben we gelukkig mee naar Dordrecht genomen!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com