JEUGD: Oranje Wit F1 – DFC F1: 4-0

5 maart 2011 1774x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Oranje Wit F1 – DFC F1: 4-0

Oranje Wit F1 – DFC F1: 4-0
Vorige week werd de wedstrijd tegen OMC niet gespeeld en het leek er dan ook op dat we 2 weken niet zouden voetballen. Gelukkig kwam Oranje Wit met het verzoek om een oefenwedstrijd te spelen. Vooraf wisten we dat dit een moeilijke klus zou worden. Oranje Wit speelt immers op het hoogste niveau.
Vanaf het eerste fluitsignaal zette Oranje Wit dan ook de toon. Met goed samenspel en enkele handige voetballers wilden ze snel een doelpunt maken. Dat zat er echter niet in. Het verdedigingsblok van DFC met Michael, Max en Efe wilde van geen wijken weten. Op het middenveld werd door Sükrü, Colin en Ryan hard gewerkt en Yassine bleef voorin de verdediging opjagen. Bij balbezit probeerde F1 bovendien met samenspel de bal richting het doel van Oranje Wit te spelen. De eerste echt grote kans van de wedstrijd was voor DFC. Helaas prikte Sükrü de bal onder druk van een verdediger net naast het doel. Oranje Wit ging daarna nadrukkelijker op zoek naar een doelpunt, maar DFC liet zien dat ze verdedigend voor niemand onder hoeven te doen. Keeper Stijn verrichte een paar mooie reddingen en ook Oranje Wit schoot zijn eerste grote kans naast het doel. Op basis van DFC’s prima inzet bleef het dan ook lang 0-0. Helaas kon de spits van Oranje Wit vlak voor rust toch de bal tussen Michael en Efe door schieten, waarna keeper Stijn geheel verrast de bal uit het net moest vissen.
DFC begon de tweede helft niet scherp genoeg en bij het eerste het beste afstandschot was het alweer 2-0. Daarna ging F1 naarstig op zoek naar het doelpunt, maar Oranje Wit wilde daar niet aan meewerken en maakte even later ook 3-0. Kort daarop liet Yassine weer eens zien over een geweldig afstandschot te beschikken. Even over de middellijn zag hij de keeper iets voor het doel staan en schoot de bal over alles en iedereen heen boven op de lat. Dit had beter verdiend, maar helaas bleef het 3-0. Ook Colin, Ryan en Stijn kregen nog mogelijkheden om het vijandelijke doel te bestoken, maar telkens lag de keeper in de weg. Tegen het eind maakte Oranje Wit nog 4-0.
Helaas lukte het deze keer niet om zelf een doelpunt te maken, maar op basis van het vertoonde spel en de inzet mogen de spelers trots zijn! Er werd prima gevoetbald.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com