JEUGD: Leuke attenties voor geblesseerde jeugdspelers Nick en Rowan

24 maart 2011 1950x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Leuke attenties voor geblesseerde jeugdspelers Nick en Rowan

Update (nieuws en foto geblesseerde jeugdspeler Rowan Havelaar) – Tijdens de wedstrijd  van DFC D1  tegen  RCD D2  heeft DFC-jeugdspeler Nick Edelman na een hevige trap op zijn knie een scheurtje opgelopen in zijn knieschijf. Hij zit vanaf zijn enkel tot aan zijn lies in het gips en is voor zeker 6 weken uitgeschakeld, meldt leider Adrie de Weerdt.

,,Nick kan dus jammer genoeg niet voetballen. Daarom hebben wij hem afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd tegen GSC in het zonnetje gezet en hem een mand met allemaal lekkere dingen gegeven namens DFC en zijn elftal. Hij vond het heel erg leuk en aan zijn gezicht te zien heel blij dat er aan hem gedacht is.´´
 
Adrie de Weerdt vervolgt: ,,Zelf zegt hij dat als het gips er af is, hij weer kan voetballen. Eerst maar eens het gips eraf en dan langzaam beginnen met trainen lijkt ons een stuk beter. Maar het is wel leuk dat hij zo positief is. We hopen dat Nick goed herstelt  en dat we straks weer op hem kunnen rekenen. Maar het belangrijkste is dat hij goed rust neemt.´´
 
*PECHVOGEL ROWAN – Rowan Havelaar, speler van DFC E4, brak onlangs  tijdens de wedstrijd tegen Dubbeldam in een duel zijn spaakbeen. ,,Om hem nog een beetje te troosten zijn we van de week (Dimitri en trainer Pieter) bij hem langs geweest namens DFC en E4.´´, meldt Pieter van Kaam. Hierbij kreeg pechvogel Rowan een cadeautje en een kaart. Hij was blij verrast en stond deze zaterdag gewoon langs de kant om  zijn team DFC E4 te supporteren…
 
*15 BALLEN CADEAU – DFC D1 heeft van de vader van Nick Edelman overigens 15 ballen gekregen  voor de training. ,,We zijn hier heel erg blij mee en bedanken dan ook Grt-jan Edelman  voor de mooie ballen  die hij aan ons heeft gegeven. Nogmaals namens de jongens en trainers van DFC D1  bedankt´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com