JEUGD: DFC MD1 – Sliedrecht MD1: 0-0

13 maart 2011 863x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC MD1 – Sliedrecht MD1: 0-0

Na de 2 klinkende nederlagen gingen we toch weer met goede moed het veld op.Het elftal was kompleet inclusief de nieuwe aanwinsten de twin-zusjes Sharon&Charissa. De wedrstrijd ging over het algemeen gelijk op, met kleine kansjes voor sliedrecht waren de grote kansen echter voor DFC .                              

Minou en gr amber kwamen een paar keer gevaarlijk oog in oog met de sliedrechtse keepster maar zij wist de schoten te keren of naast te kijken.Maar ook door de goede inzet van alle meiden was het een leuke wedstrijd.

DFC verdiende meer dan het gelijke spel want in de eindfase van de wedstrijd kwam sliedrecht nog goed weg .Met een loei harde knal schoot minou van een meter of 15 de bal vol op de kruising van de goal .Bij een gelijke eindstand van 0-0 verlieten we het veld ,jammer volgende week nieuwe kansen want dan spelen we uit tegen Sliedrecht. Meiden goed gedaan.

MD1: selin,lotte,sharon,lindy,charissa,denise,shirley,lonneke, minou, amber, yoella, kelsey, ammi, danique. (gr cees en kirsten)

         

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com